Verander- en participatie-processen

  • Gaan jullie een nieuwe strategie opstellen en wil je dat proces participatief opzetten?
  • Wil je werken aan innovatie en daar een traject voor ontwerpen?
  • Of gaan jullie een nieuwe manier van werken introduceren en vraag je je af hoe je iedereen daarin meekrijgt?

Ik kan je helpen bij het ontwerpen van dit soort processen, het faciliteren van de belangrijkste meetings in het proces en/of je de tools geven om de overige meetings zelf te faciliteren.

In mijn laatste baan werd ik geprezen om mijn vermogen om mensen mee te krijgen in taaie, noodzakelijke trajecten, waar niemand zin in had. Met mijn positieve energie en humor en niet-conventionele werkvormen krijg ik mensen (letterlijk) van hun plek.

 

Voor grote trajecten werk ik samen met Youfacilitate.