Werkwijze

Van kennismaking tot opdracht

Als je mij en mijn aanpak wilt leren kennen, dan kom ik graag langs voor een kennismakingsgesprek. Dat kan natuurlijk ook telefonisch of per skype.

Als je gelijk (of na het kennismakingsgesprek) met mij in zee wilt voor een concrete opdracht, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. In een intakegesprek stel ik niet alleen vragen over de opdracht zelf, maar ook over de context waarin deze plaatsvindt. Deze informatie heb ik nodig om het programma zo goed mogelijk op maat te maken.

Op basis van het intakegesprek stuur ik je een offerte met daarin de opdrachtomschrijving én de investering die de opdracht vergt.

Na (schriftelijk) akkoord op de offerte, ga ik een programma voorstel opstellen en dat kunnen we bespreken om te kijken of het programma goed genoeg aansluit bij de vraag.

Uiteindelijk kom ik op de afgesproken dag(en) de opdracht uitvoeren. Bijzondere materialen neem ik dan zelf mee.

De opdracht zelf

Waar kun je op rekenen als je met mij in zee gaat, in de uitvoering van de opdracht zelf?

  • Enthousiasme, energie en humor
  • Vaart
  • Concreet maken, stappen zetten
  • Benoemen van dingen die er spelen en er niet omheen draaien
  • Eenvoudige, effectieve werkvormen
  • Beweging, letterlijk en figuurlijk

Afronding/evaluatie

Na afloop van elke opdracht plan ik graag een (telefonisch) evaluatiemomentje in. We blikken terug op hoe het liep, het effect van de sessie/training en wat er een volgende keer anders zou moeten én ik geef (indien gevraagd) advies over een vervolgtraject.