Geïnspireerd en met concrete actiepunten uit je vergadering, congres of evenement

Doe gelijk mee: Tussendoortje
  • Heb je het idee dat vergaderingen in jouw organisatie makkelijker en effectiever kunnen?
  • Zoek je iemand die met energie en vaart een congres of symposium faciliteert?

Vaak zien mensen vergaderingen als een must, en gaan ze er met tegenzin heen. Ze vinden de vergadering saai, overbodig, tijdverspilling, noodzakelijk kwaad. Dat hoeft niet!

Met hele kleine aanpassingen is het vaak al mogelijk om meer vaart in je vergadering of meeting te krijgen, om het eigenaarschap en daarmee ook het plezier bij de deelnemers te leggen en om de vergaderingen strategischer te gebruiken.

Ik heb veel ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, groot en klein, fysiek en online. Ik werk met positieve energie, humor en eenvoudige en effectieve werkvormen. Als groep kom je, letterlijk en figuurlijk, in beweging, en zet je de eerste stappen van de gewenste verandering al in de (eerste) bijeenkomst.

Het is altijd fijn om met Doortje samen te werken. Ze luistert goed en zorgt dat er een goede sfeer is. Het programma dat ze heeft gemaakt was perfect en werkte heel goed. De deelnemers hebben tot aan het eind actief meegedaan. Volgend jaar weer!! 😉 Dankjewel Doortje” – Thirza Stewart, Soa Aids Nederland

Dagvoorzitter goede doelen en SDGs

Ook je congres, symposium of ander evenement krijgt meer vaart en effect door actieve werkvormen. Ik denk graag mee met de structuur en vormgeving van je event zodat de deelnemers met plezier aan het werk gaan en je het optimale effect bereikt.

Als dagvoorzitter is het handig om bekend te zijn met het thema van de dag. Door mijn werk in ontwikkelingssamenwerking ben ik thuis in de volgende thematieken: armoedebestrijding, hiv/aids, kinderen in bijzonder moeilijke omstandigheden, mensenrechten, gender, migratie, noodhulp, duurzame ontwikkeling.

Mijn interesses in het Nederlandse werkveld liggen bij duurzaamheid, milieu en natuur; (jeugd-)zorg; vluchtelingen en migranten; dak- en thuislozen; onderwijs; maatschappelijk bewust ondernemen.